Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Lebuktak az ávós csemeték köve
  2007-12-20 18:19:42, csütörtök
 
  Balogh T. Gyöngyvér 2007. december 20. 00:00

Lebuktak az ávós csemeték követői




Most látjuk csak, mennyire jól jön a Magyar Gárda a szélsőséges privatizálóknak. Gusztustalanul terelhetik el a figyelmet a fasisztázással saját ügyleteikről.

Az ávós csemeték követői úgy lebuktak hétfőn, hogy jogállamban már az őrizetbe vétel utáni letartóztatási paranccsal foglalkoznának a hatóságok. Magyarországon azonban a tolvaj kiálthat rendőrért. A tűzijáték villódzásában a társadalom nem látja a sötétben végzett bűvészmutatványokat.


,,A kiskunhalasi közgyűlés költségvetési vitájához a helyi SZDSZ is hozzászólt, de egy kis hiba csúszott közlendőjükbe: a képviselőknek kiosztott szabad demokrata javaslathoz véletlenül csatoltak egy háttéranyagot is. A dokumentum egy része arról szól, hogy a közvagyonban részesedést szerző, 49 százalékot birtokló kisebbségi tulajdonos hogyan tudja kilopni a vagyont" - tudatta hétfőn a Hírtv.


A magán televízió a Magyar Nemzetre hivatkozva tette közzé a hírt. Nyilvánosságra került olyan dokumentum, amelyben politikusok és tanácsadóik nyíltan beszélnek a pénzlopási technikákról. A Magyar Nemzethez került anyagban többek között ez olvasható. ,,Ennek az a módja, hogy pl. a zrt.-be be kell vonni 49 százalékban magánbefektetőt, aztán meg kell bízni (lehetőleg mindenféle közbeszerzés meg versenyeztetés nélkül) a céget a városi vagyon kezelésével. A város az általa apportált vagyontárgyak után szépen befizeti az államnak a hatalmas adókat, de ez ne zavarjon, aztán a zrt. már megképezheti az amortizációt, az abból vásárolt, fejlesztett vagyon az ő tulajdonát fogja képezni, ennek 49 százalékát a magáncég vagy -személy szépen hazaviheti. Ha a városi vagyontárgyakat értékesíti, és az árából vásárol más vagyont, az már tisztán az övé. Esetleg el is lehet téríteni a tulajdonosi arányoktól az osztalékot, így még szebb dolgokat lehet alakítani. Megvan ennek is a módja."


Corpus delicti.


És hol van ilyenkor az ügyészség? Ja igen: a Magyar Gárdára tüzel.
Csak nem azért béna a hatóság, mert éppen az ávós csemeték követői buktak le? A bűncselekmény-sorozatra utaló mondatok ugyanis - derül ki a Hírtv beszámolójából - ,,a kiskunhalasi SZDSZ-elnök, Komáromi Szilárd dokumentumaiban szerepelnek. A városatya december 3-án tárta a közgyűlés elé a város költségvetésével és vagyongazdálkodásával kapcsolatos SZDSZ-es javaslatot, de a kinyomtatott és szétosztott iratok között véletlenül szerepelt az az anyag is, amelyben az egyik SZDSZ-es tanácsadó fejti ki nézeteit a vagyon kilopásának lehetőségeiről."


Komolyan gondoljuk, hogy Párizsban az ottani Pető Iván be merné tenni a lábát a törvényhozásba, ha a Marseilles-i SZDSZ-fiókszervezet ilyen egyértelműen lebukna? Az ottani SZDSZ gusztustalan ifjú politikusa habzó szájjal fasisztázna, miközben pártjának közvagyonlopási know-how-jára ilyen vakító fény vetül?

Igen, a kiskunhalasi lebukás is megvilágította: erre képes a híres ,,szürkeállomány"... Az önkormányzat - az állam - kifosztására.

Az erkölcsi holttestekből álló parlamenti csoport nyomására az állam 49 százalékban adja magánbefektetők kezébe az egészségügy intézményrendszerét. Mi lesz a sorsa e hatalmas értéktömegnek? Immáron tudjuk: ,,a zrt. már megképezheti az amortizációt, az abból vásárolt, fejlesztett vagyon az ő tulajdonát fogja képezni, ennek 49 százalékát a magáncég vagy -személy szépen hazaviheti. Ha a városi vagyontárgyakat értékesíti, és az árából vásárol más vagyont, az már tisztán az övé."


Hajrá Pető Iván, hajrá Kóka elvtárs, hajrá Államvédelmi Hatóság...

http://www.gondola.hu/cikkek/57048


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: költségvetésével, vagyontárgyakat, magánbefektetők, dokumentumaiban, közvagyonlopási, privatizálóknak, magánbefektetőt, foglalkoznának, lehetőségeiről, gusztustalanul, magyarországon, fasisztázással, megvilágította, szürkeállomány, törvényhozásba, letartóztatási, versenyeztetés, nyilvánosságra, beszámolójából, villódzásában, értéktömegnek, bűncselekmény, költségvetési, vagyontárgyak, közlendőjükbe, háttéranyagot, képviselőknek, holttestekből, fiókszervezet, technikákról, közbeszerzés, egyértelműen, kiskunhalasi, amortizációt, közvagyonban, megképezheti, ávós csemeték, szélsőséges privatizálóknak, fasisztázással saját, őrizetbe vétel, tolvaj kiálthat, tűzijáték villódzásában, sötétben végzett, kiskunhalasi közgyűlés, helyi SZDSZ, képviselőknek kiosztott, része arról, közvagyonban részesedést, magán televízió, pénzlopási technikákról, városi vagyon, általa apportált, Balogh, Magyar Gárda, Magyar Nemzetre, Magyar Nemzethez, Magyar Gárdára, Komáromi Szilárd, Pető Iván, Marseilles-i SZDSZ-fiókszervezet, Hajrá Pető Iván, Államvédelmi Hatóság…,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A kételkedés kezelése  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Albert Einstein gondolata  képre írva  Tavaszi kép  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kutya  Png kislány  Alázat  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Hiányzik  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Soha ne kedvezz...  Tavaszi kép  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Albert Einsteinről  Még csak most kezdődik a nap  Tóth Ágnes - Szervusz pad  A Megváltó szolgálatában  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Irgalom és ítélet  Alvó cicák  Szép napot kívánok  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sors  Szép estét kedves látogatóimna...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Nevem  Tanuld meg ezt a versemet  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Hogy lehet megtartani  Boldog születésnapot a ma ünne...  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Adakozás  Adakozás  George Gordon Lord Byron: Inez...  Hiányzik  Adakozás  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Akarat  Bounty krémes  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  képre írva  Szép estét kedves látogatóimna...  Fekete István - Akác  Szabolcska Mihály – Ákác...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Png csokor  Alázat  Fekete István - Akác  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Mai harmónia kártyám  Reménység és erő Krisztustól e...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Szívem  Png kutya  Németh László tollából  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png virág  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
ávós csemeték, szélsőséges privatizálóknak, fasisztázással saját, őrizetbe vétel, tolvaj kiálthat, tűzijáték villódzásában, sötétben végzett, kiskunhalasi közgyűlés, helyi SZDSZ, képviselőknek kiosztott, része arról, közvagyonban részesedést, magán televízió, pénzlopási technikákról, városi vagyon, általa apportált, hatalmas adókat, abból vásárolt, magáncég vagy, városi vagyontárgyakat, árából vásárol, tulajdonosi arányoktól, kiskunhalasi SZDSZ-elnök, városatya december, város költségvetésével, egyik SZDSZ-es, vagyon kilopásának, ottani Pető, ottani SZDSZ, kiskunhalasi lebukás, híres &#8222, önkormányzat &#8211, állam &#8211, erkölcsi holttestekből, költségvetésével, vagyontárgyakat, magánbefektetők, dokumentumaiban, közvagyonlopási, privatizálóknak, magánbefektetőt, foglalkoznának, lehetőségeiről, gusztustalanul, magyarországon, fasisztázással, megvilágította, szürkeállomány, törvényhozásba, letartóztatási, versenyeztetés, nyilvánosságra, beszámolójából, villódzásában, értéktömegnek, bűncselekmény, költségvetési, vagyontárgyak, közlendőjükbe, háttéranyagot, képviselőknek, holttestekből, fiókszervezet, technikákról, közbeszerzés, egyértelműen, kiskunhalasi, amortizációt, közvagyonban, megképezheti, kinyomtatott, kifosztására, önkormányzat, ügyleteikről, államvédelmi, gusztustalan, kapcsolatos, szerepelnek, kezelésével, szétosztott, fejlesztett, tulajdonosi, részesedést, tanácsadóik, egészségügy, százalékban, politikusok, javaslathoz, szélsőséges, kilopásának, jogállamban, fasisztázna, marseilles, arányoktól, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2234
  • e Hét: 16464
  • e Hónap: 27575
  • e Év: 181071
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.